VIKTIG INFORMATION OM TERMINEN - PYTTEDANS, BARNDANS & SHOWKIDS

Flyttad danslektion
Som många av er säkert vet håller vi på Malins Dansstudio på med tävlingsdans i hiphop och disco. Tävlingarna ligger alltid på lördagar men oturligt nog så har förbundet lagt en Elittävling (rankinggrundad tävling inför EM) en söndag den här terminen. Eftersom jag (Malin) nu har barndansen krockar den här tävlingen med barndansgrupperna och kommer därför den helgen flytta lektionerna till lördagen. Vi hoppas att detta inte ställer till det och att alla kan komma!

Detta gäller redan nästa helg, alltså andra kurstillfället. Så lektionerna som skulle varit söndag 2/10 flyttas till lördag 1/10. Tider som gäller för lördagen 1/10:

Pyttedans född 13/14 kl. 10.00-10.30
Barndans, född -12 kl. 10.35-11.20
Barndans född -11 kl. 11.25-12.10
Showkids född -10 kl. 12.15-13.00


Dansavslutning, genrep & lov
Höstlov v.44 (31/10-6/11) 
Genrep lördag 10 december   /  Dansavslutning söndag 11 december

Obs! Pyttedans är inte med på dansavslutningen utan har en mini-uppvisning i danssalen sista tillfället.

Malins Dansstudios klädkollektion
För beställning av klädkollektionen besöker ni vår Webbshop och gör er beställning. Perfekta kläder att ha på sig på dansträningarna! Webbshoppens adress: http://malins.northsidesport.se
 

Följ oss på Facebook och Instagram
På Facebook (Malins Dansstudio) lägger vi ut all information man behöver under terminens gång. På Instagram (malinsdansstudio) lägger vi ut resultat från tävlingar våra tävlingsdansare är på och massa annat roligt som har med dansskolan att göra. Missa inte det!

Hemsidan kommer från och med den här terminen att uppdateras med information man behöver, så kom ihåg att hålla utkik även där! www.malinsdansstudio.se