PYTTEDANS 2-3 ÅR

Ni har väl inte missat vår lektion Pyttedans för barn 2-3 år?!

Dans för de allra minsta. Här deltar man tillsammans med sin förälder och gör roliga övningar tillsammans. Barndans utvecklar barnets rytmkänsla, motorik, styrka och balans. Eleven lär sig steg och rörelse på ett lekfullt sätt. Vi dansar till barnens favoritlåtar såväl som pedagogiskt anpassad musik.

En rolig aktivitet att göra tillsammans med sitt barn! 


Prova-på-vecka

Om du ska gå en nybörjarkurs så har vi en prova-på-vecka där första gången är gratis. Kontakta oss på info@malinsdansstudio.se så bokar vi in dig första gången manuellt. Du behöver alltså inte boka in dig i boknings-systemet i så fall!

Prova-på-tillfälle för Pyttedans, Barndans & Showkids 19 februari

Anmälan till Prova-på-vecka
Skicka ett mejl med följande uppgifter:
Elevens namn, Elevens ålder, Telefon (förälder), E-post (förälder) & kursen/kurserna ni önskar prova på

Välkomna!