Dansläger 27-30 juni

Nu är det inte långt kvar till årets dansläger!!

Samling & tider:
 Första dagen startar utanför Viaskolans gymnastiksal kl. 08:00 där alla elever får veta vilken grupp man tillhör, hur ens schema för veckan ser ut, t-shirts delas ut osv. Resterande dagar börjar vi kl 08.30 med morgongympa utanför gymnastiksalen och slutar dagen kl 15.00 på samma plats.

Lägerbål: Torsdag den 29 juni har vi ett lägerbål för eleverna där vi grillar korv, sjunger sånger, gör små uppträdanden och har det mysigt. Lägerbålet kommer hålla till på ängen nere vid Villagatan (där det förut brukade vara majbrasa). Tiden som gäller är Kl 17:00 - 19.30 och vi samlas nere vid vändplan. Kom i tid!

Uppvisning: Sista dagen den 30 juni har vi en uppvisning i Viaskolans gymnastiksal där eleverna visar vad de lärt sig under veckan. Alla är välkomna och uppvisningen kostar ingenting.  Den börjar kl 16.30 och håller på ca 1 h. Eleverna stannar kvar på Viaskolan tillsammans med oss ledare fram tills uppvisningen börjar.

Danssalar: Dansskolan och Viaskolans gymnastiksal

Lunch:  Lunch äter vi i Viaskolans matsal. 

Denna information har skickats ut via mail till alla som anmält sig till lägret.