INFORMATION TILL BALETTKIDZ

VIKTIG INFORMATION INFÖR HÖSTEN PÅ MALINS DANSSTUDIO

Följande datum har vi Balettkidz:
6/9, 13/9, 20/9, 27/9, 4/10, 18/10, 8/11, 15/11. 22/10, 29/11

INGEN DANS 11/10 - 
Vi är iväg på Disco VM
INGEN DANS 25/10 -
Vi är iväg på Hiphop VM
INGEN DANS 1/11 -
Höstlov

Genrep
 Info kommer under terminen
Dansföreställningar söndag 2 december
 
Följ oss på Facebook och Instagram
På Facebook (Malins Dansstudio) lägger vi ut all information man behöver under terminens gång. På Instagram (malinsdansstudio) lägger vi ut resultat från danstävlingar och massa annat roligt som har med dansskolan att göra. Missa inte det!

Inga lappar!
Under terminens gång delas det inte ut lappar med information till eleverna på danslektionerna. All viktig information hittar ni på hemsidan (länkas till Facebook) och på infotavlan precis vid ingången på dansskolan. Så håll koll på hemsidan/facebook/lappar på dansskolan för att inte missa viktig information!