Anmälnings- & Betalningsvillkor

Anmälan
Anmälan till kurserna sker här på hemsidan via vårt bokningssystem i BokaMera. Klicka på ”Boka här” så hittar ni all information ni behöver om tider, priser m.m.

Betalningsinformation
Priserna varierar beroende på vilken kurs man väljer. Ni hittar priser för varje kurs i bokningssystemet, klicka på ”Boka här”. Vi har även 5 olika paketpriser att välja mellan.

Ångerrätt
Du har 14 dagars ångerrätt från och med att du har fått din bekräftelse från oss (enligt Lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler). Ångerrätten innebär att du kan ångra din anmälan genom att skicka ett meddelande om detta till info@malinsdansstudio.se inom 14 dagar efter det att vi bekräftat anmälan. Om du använder din 14-dagars ångerrätt efter att undervisningsperioden har påbörjats sker återbetalning av avgiften för de kurstillfällen som återstår av undervisningsperioden efter att du har meddelat oss din avbokning.

Ångervecka
Utöver vad lagen kräver erbjuder vi dig även en ångervecka. Ångervecka innebär att även om din ångerfrist löpt ut så har du möjlighet att under terminenens första kursvecka ångra dig. Avbokning enligt ångervecka skall meddelas till Malins Dansstudio senast 7 dagar efter att kursen påbörjats. För att avboka maila till info@malinsdansstudio.se.

Sjukdom, skada eller annat förhinder
Utöver vad som behandlas under ångerrätt och ångervecka (se ovan) är avbokning av pågående period inte möjlig. Frånvaro efter kursstart berättigar inte till återbetalning av kursavgiften. Om du på grund av sjukdom eller skada, avflyttning från orten, studiehinder eller dylikt ej har möjlighet att fullfölja kursen och styrker detta med intyg återbetalar vi kursavgiften för den tid intyget avser.

Avbokning och Återbetalning
Mejla din avbokning till info@malinsdansstudio.se. Ange dina personuppgifter och vilken kurs avbokningen gäller. Har du rätt till återbetalning meddelar du även bank och bankkonto till vilket återbetalning skall ske. Malins Dansstudio återbetalar den avgift du har rätt till snarast möjligt efter att vi har mottagit dina bankuppgifter. Dock senast inom 30 dagar från att vi har mottagit din avbokning.

Ändrade tider
Om vi tvingas ställa in en kurs före kursstart har du rätt att återfå hela avgiften. Malins Dansstudio förbehåller oss rätten att ändra lärare, dag och tid om så blir nödvändigt.

Delbetalning
Det går att dela upp kursavgiften på 2 betalningstillfällen. Observera att du binder dig att betala hela kursen vid inskrivning. Detta ska meddelas i samband med anmälan och då får ni mer information.


Malins Dansstudio i Nynäshamn AB
Organisationsnummer: 559215-5732