Kurser

Streetdance

Streetdance är en väldigt bred dansgenre som ständigt utvecklas och följer hiphopmusikens utveckling. Streetdance är väldigt personlig vilket resulterar i att stilen kan variera mycket från lärare till lärare. Här är det mycket fokus på tung puls, attityd, musikalitet och groove.

Boka här >

 

Jazz & Showdans

Jazztekniken är den dominerande stilen på våra musikalscener, revyscener och i musikvideor. Under lektionerna jobbar vi med teknik, smidighet, diagonal-övningar, stretch, styrka, musikalitet och naturligtvis koreografi. Detta utgör en bra grund för fortsatt dansträning. Här kan man förvänta sig en blandning av all sorts musik.

Boka här > 

Disco

Disco är en fartfylld dans i högt tempo. Dansstilen kännetecknas av snabba rörelser och en konstant kroppspuls. Här är det mycket fokus på styrka, kondition, flexibilitet, teknikövningar, diagonaler och självklart koreografi.

Boka här >

Dancekids

Barndans utvecklar barnets rytmkänsla, motorik, styrka och balans. Eleven lär sig steg och rörelse på ett lekfullt sätt. Vi dansar till barnens favoritlåtar såväl som pedagogiskt anpassad musik. Här deltar barnet utan förälder.

Boka här >

Minikids

Dans för de allra minsta. Här deltar man tillsammans med sin förälder och gör roliga övningar tillsammans. Barndans utvecklar barnets rytmkänsla, motorik, styrka och balans. Eleven lär sig steg och rörelse på ett lekfullt sätt. Vi dansar till barnens favoritlåtar såväl som pedagogiskt anpassad musik.

Boka här >

Showkids

Showkids är nästa steg efter barndans. Under terminen provar man på olika dansstilar. Här deltar man utan förälder.

Boka här >


Tävlingsdans

Förberedande tävlingsdans

Brinner du för dansen? Är du redo att satsa och ta dansen ett steg längre? Då är tävlingsdans något för dig!
 

  • För att börja på Förberedande tävlingsdans måste man först komma upp till nivå fortsättning inom den disciplin man vill tävla i.
  • Är man intresserade av att börja med tävlingsdans skickar man ett mail om visat intresse och därefter krävs ett godkännande av oss lärare. Mer info får ni via mail. Undantag kan ske efter godkännande av oss lärare. Det är bara att maila!
  • För att delta i Förberedande tävlingsdans måste man gå minst 2 dansklasser utöver tävlingsgruppen
  • Man måste dansa en vanlig dansklass inom den disciplin ni önskar tävla i.

Boka här >

Tävlingsdans

Malins Dansstudio är medlemmar i Sveriges Dans Organisation (SDO) där vi tävlar i disco och hiphop. Man måste ha dansat Förberedande tävlingsdans 1-2 terminer innan man börjar tävla och träna med Tävlingsgruppen.
 

  • För att delta få tävlingsdansa hos oss måste man gå minst 2 dansklasser utöver tävlingsgruppen
  • En av de 2 dansklasserna utöver tävlingsdansen måste i den disciplin ni önskar tävla i

Läs mer >
 

Prova-på-vecka!

Första veckan har vi en prova-på-vecka för våra nybörjargrupper & barndansgrupper! Testa dig fram till vilken eller vilka dansstilar som passar dig bäst.

Prova-på-vecka för nybörjargrupper 7 år och äldre (29 januari- 1 februari
Prova-på-tillfälle för Pyttedans, Barndans & Showkids - 4 februari
Mejla på info@malinsdansstudio.se

Anmälan till Prova-på-vecka
Skicka ett mejl med följande uppgifter:
Elevens namn, Elevens ålder, Telefon (förälder), E-post (förälder) & kursen/kurserna ni önskar prova på