Vi älskar dans!

Malin Carlsson

Dansstudion ägs av Malin som också driver skolan. Malin har dansat sedan 3 års ålder och började undervisa vid 16 års ålder. Hon var aktiv tävlingsdansare under många år i disciplinerna hiphop, disco, bugg och 10-dans. Malin tillhörde även landslaget i hiphop och disco under flera år. Malin har studerat på dansgymnastiet Elfrida André på Gotland och sedan på Danscenter Stockholms 1-åriga yrkesförberedande linje. Malin är utbildad i disco i Steg 1, 2 och 3 av SDO (Sveriges dansorganisation).

Malin älskar att få jobba med sin dröm! Att få se elevernas glädje, utveckling och gemenskap i danssalen gör danslärarjobbet fulländat.

På Malins Dansstudio undervisar Malin i Disco, Discoteknik, Barndans och Tävlingsdans.

 

Yvanna Bergdahl

Yvanna har studerat på Lunnevads Folkhögskolas Danslinje och Danscenter Stockholms Danslinje åk 1 och 2. Hon har sedan skolan koreograferat och dansat i Stockholm och varit i New York och studerat på Brodway Dance Center i en månad. 2014 var hon med koreograferade en julshow för Galajul på Silja Galaxy och har senast jobbat med artisten Dinah Nah som koreograf och dansare. Sommaren 2015 uppträdde hon med artisten på bl.a. Pride, Allsång på Skansen och Rix Fm-turnén.

Hon har undervisat sedan hon var 16 och älskar att göra det. Att komma till Malins Dansstudio är som att komma hem och hon slutar aldrig förundras över elevernas ständiga utveckling. 

På Malins Dansstudio undervisar Yvanna i Jazz&Showdans och Streetdance. 

Emely Carlsson

Emely har dansat sedan 3 års ålder. Hon var aktiv tävlingsdansare under många år i disciplinerna hiphop, disco, bugg och 10-dans. Emely tillhörde även landslaget i hiphop och disco under flera år.  Till tävlingsmeriter hör SM-guld i Hiphop singel 3 år i rad, grupp hiphop och grupp disco. Emely har studerat på dansgymnasiet Kulturama i Stockholm. Hon har även tränat och tävlat i Gymnastik under flera år.

Utöver dansen är Emely utbildad nagelteknolog och har tillsammans med Victoria startat StudioVE på dansstudion där båda jobbar.

Emely älskar att stå i danssalen och undervisa sina elever. På hennes lektioner kan du räkna med hårt jobb, energi, skratt och dansglädje!

På Malins Dansstudio undervisar Emely i Disco, Jazz&Showdans, Discoteknik och Tävlingsdans.

Victoria Carlsson

Victoria har dansat sedan 3 års ålder och började undervisa vid 16 års ålder. Hon startade sin tävlingskarriär redan som 5-åring och var sedan aktiv tävlingsdansare under flera år i disciplinerna hiphop, disco och bugg.  Victoria tillhörde även landslaget i hiphop redan vid 9 års ålder. Under sina tävlingsår tävlade hon för Visby Dansskola fram tills familjen flyttade till Nynäshamn. Gymnasiet gick hon i Stockholm på St:Eriks Frisörlinje. Victoria är utbildad i hiphop i Steg 1 av SDO (Sveriges Dansorganisation).

Utöver dansen är Victoria utbildad frisör och har tillsammans med Emely startat StudioVE på dansstudion där båda jobbar.

Victoria brinner för sina danselever och älskar att se dem utvecklas! På hennes lektioner kan man räkna med dansglädje, hårt jobb och mycket fokus på rytmik och dynamik i musiken.

På Malins Dansstudio undervisar hon i Streetdance, Jazz&Showdans och Tävlingsdans. 

Alicia Carlsson

Alicia tog sina första danssteg redan som 3 åring. Redan då åkte hon med sina äldre systrar på danstävlingar och fann sin passion för tävlingsdansen! Alicia påbörjade sin tävlingskarriär som 5-åring men hann endast tävla några få tävlingar innan familjen flyttade till Nynäshamn. Tack vare att Malins Dansstudio tog upp tävlingsdansen i Nynäshamn kunde Alicia fortsätta göra det hon älskar! Alicia tävlade i disco och hiphop och tog sig upp till höga klasser genom framgång på framgång. För ett år sedan skadade Alicia sitt knä på en danstävling och var tvungen att göra ett uppehåll pga. rehab. Nu är Alicia tillbaka och tar upp tävlingsdansen igen. Hon hann innan sin skada representera Svenska Landslaget i hiphop och deltog på EM i singel och par. Alicia går nu tredje året gymnasiet på Stockholms Estetiska danslinje. Alicia är utbildad i hiphop i Steg 1 av SDO (Sveriges Dansorganisation).

Alicia är en grym dansare som för det vidare till sina elever! Mycket groove, känsla och dynamik kan du räkna med på hennes lektioner.

elin_wagner.jpg

Elin Wagner

Elin har dansat sedan 7 års ålder. Hon startade sin tävlingskarriär samtidigt som Malins Dansstudio var på sin första tävling någonsin och tävlar idag på Elitnivå i både Disco och Hiphop. Elin tillhör Svenska Landslaget i Hiphop och har deltagit på Hiphop EM och Hiphop VM. Elin fick Årets Talang hos oss redan som 9-åring och var då den första någonsin som fick ta emot priset! 

Elin har assisterat Malin och Alicia på deras lektioner i både disco och streetdance i flera år. 

Elin är utbildad i Disco Steg 1 inom SDO (Sveriges Dansorganisation).

Elin älskar att stå i danssalen och undervisa. Framför allt att få se elevernas utveckling med hjälp av roliga och energi fyllda lektioner!

På Malins Dansstudio undervisar Elin i Disco.


Hitta hit!

Dansstudion ligger på Telivägen 4 i Nynäshamn. Bredvid ICA Maxis parkering. För vägbeskrivning klicka här >

 

Fråga oss!

Namn *
Namn