PROVA-PÅ-VECKA 13-19 februari

Ni har väl inte missat att man under första veckan får prova sig fram till vilken eller vilka dansstilar som passar en själv bäst helt gratis?! 

 

Disco

Disco är en fartfylld dans i högt tempo. Dansstilen kännetecknas av snabba rörelser och en konstant kroppspuls. Här är det mycket fokus på styrka, kondition, flexibilitet, teknikövningar, diagonaler och självklart koreografi.

Jazz & Showdans

Jazztekniken är den dominerande stilen på våra musikalscener, revyscener och i musikvideor. Under lektionerna jobbar vi med teknik, smidighet, diagonal-övningar, stretch, styrka, musikalitet och naturligtvis koreografi. Detta utgör en bra grund för fortsatt dansträning. Här kan man förvänta sig en blandning av all sorts musik.

Streetdance

Streetdance är en väldigt bred dansgenre som ständigt utvecklas och följer hiphopmusikens utveckling. Streetdance är väldigt personlig vilket resulterar i att stilen kan variera mycket från lärare till lärare. Här är det mycket fokus på tung puls, attityd, musikalitet och groove.

Pyttedans

Dans för de allra minsta. Här deltar man tillsammans med sin förälder och gör roliga övningar tillsammans. Barndans utvecklar barnets rytmkänsla, motorik, styrka och balans. Eleven lär sig steg och rörelse på ett lekfullt sätt. Vi dansar till barnens favoritlåtar såväl som pedagogiskt anpassad musik.

Barndans

Barndans utvecklar barnets rytmkänsla, motorik, styrka och balans. Eleven lär sig steg och rörelse på ett lekfullt sätt. Vi dansar till barnens favoritlåtar såväl som pedagogiskt anpassad musik. Här deltar barnet utan förälder.

Showkids

Showkids är nästa steg efter barndans. Under terminen provar man på olika dansstilar. Här deltar man utan förälder.

 

Prova-på-vecka!

Första veckan har vi en prova-på-vecka för våra nybörjargrupper & barndansgrupper! Testa dig fram till vilken eller vilka dansstilar som passar dig bäst.

Prova-på-vecka för nybörjargrupper 7 år och äldre 13-16 februari
Prova-på-tillfälle för Pyttedans, Barndans & Showkids 19 februari
Mejla på info@malinsdansstudio.se

Anmälan till Prova-på-vecka
Skicka ett mejl med följande uppgifter:
Elevens namn, Elevens ålder, Telefon (förälder), E-post (förälder) & kursen/kurserna ni önskar prova på

Mer info om dag och tid med mera hittar nu här Kurser&Schema